etusivu:   jäsenyys

Seuran jäsenyys

Liittymällä Tampereen seudun sukututkimusseuraan pääset yhdistykseen, jonka tarkoituksena on seuran sääntöjen mukaan toimia Tampereen seudulla sukututkimusta harjoittavien yhdyssiteenä sekä opastaa ja edistää jäsenten sukututkimustoimintaa ja sukujen selvittelyä.

Jäsenedut

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu vuonna 2023 on 28 euroa. Samassa osoitteessa asuva toinen jäsen maksaa puolet jäsenmaksusta. Lehtiä samaan osoitteeseen postitetaan vain yksi. Jäsenmaksulasku postitetaan yleensä maaliskuun alussa. Alkuvuodesta liittyneeltä peritään koko vuoden jäsenmaksu. Uudelle jäsenelle lähetetään vuoden molemmat Orpanat. Loppuvuodesta liittyneeltä peritään puolet jäsenmaksusta ja uudelle jäsenelle postitetaan syksyn Orpana.

Jäseneksi liittyminen

Helpoimmin liittyminen tapahtuu näiden sivujen liittymislomakkeella , jonka tiedot välittyvät seuran jäsensihteerille. Jonkin ajan kuluttua liittymisestä saat seuralta sähköpostia, jossa on tietoa seurasta ja jäsenmaksulasku. Puuttuva Orpana postitetaan erikseen. Seuraan voi liittyä myös seuran kaikille avoimissa tilaisuuksissa, kuten esitelmätilaisuuksissa ja sukututkimuspäivässä.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain edellyttämä rekisteriseloste jäsentietojen käsittelystä on tulostettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.