etusivu:   kirjasto

Seuran kirjasto

Seuran kirjasto on Kulttuuritalo Laikun (ent. Vanhan kirjastotalon) Mäkelän kabinetissa talon kolmannessa kerroksessa. Pääaula, jossa ovat mm. luentosali ja kahvila, sijaitsee toisessa kerroksessa. Mäkelän kabinetti siirtyi talon remontissa kerrosta ylemmäksi. Kirjasto on avoinna esitelmäiltoina klo 17.00-18.00. Kirjasto on avoinna kaikille, mutta aineistoa lainataan vain seuran jäsenille.

Kirjastossa on ostettuna tai lahjoitettuna saatuja sukututkijaa kiinnostavia kirjoja noin 800 kappaletta. Monet niistä ovat vaikeasti löydettäviä painamattomia sukututkimuksia tai omakustannejulkaisuja.

Seura ostaa ja ottaa mielellään lahjoituksena vastaan pirkanmaalaisten sukututkijoiden teoksia ja varsinkin Pirkanmaalle sijoittuvia sukuselvityksiä. Ota yhteyttä seuran hallituksen jäseniin tai toimihenkilöihin.

Kirjastoluettelo

Otsikkoa klikkaamalla aukeaa kirjastoluettelo, jonka alussa on aiheluettelo. Valitsemalla aiheen saat luettelon ko. aiheen kirjoista. Voit vielä tarkentaa hakua uudella valinnalla. Alkutilanteen saat painamalla "Tyhjennä aiheet". Haku kohdistuu tekijä-, teos- ja aihekenttiin. Voit myös lajitella kirjat tekijän tai teoksen nimen mukaan aakkosjärjestykseen.

Aineisto on luetteloitu pääsanan mukaan (tekijä tai teoksen nimi). Joissakin tapauksissa teos sijaitsee kirjaston hyllyssä pääsanasta poikkeavassa paikassa.

Kirjastoluettelo pdf-muodossa

Päivitetty 18.3.2022

Kirjaston lehdet

Huomaathan että kirjastossa voit lukea myös muiden sukututkimusyhdistysten lehtiä. Seuran jäsenet voivat lainata lehtiä myös kotiin. Uusimpia numeroita ovat:
Aninkainen 4/2021
- Turun seudun sukututkijat ry
Genos 1/2022
- Suomen Sukututkimusseura ry
Ikaliini 25 (2021)
- Suur-Ikaalisten Sukututkijat ry
Släktforskaren 1/2022
- Helsingfors Släktforskare rf
Sukuri 1/2022
- Vantaan Seudun Sukututkijat ry
Sukuset 1/2022
- Lahden seudun sukututkijat ry
Sukuvakka 1/2022
- Keravan Seudun Sukututkijat ry
Sukuviesti 1/2022
- Sukuseurojen keskusliitto SSK ry
Suvustaja 1/2022
- Salon Seudun Sukututkijat ry

Kulttuuritalo Laikku
Seuran kirjaston kirjat