etusivu:   tapahtumat:   retket


Syysretki 30.9. klo 9

Lähimatkailua kahden teollisuusvaikuttajan maisemissa - kartanoromantiikkaa unohtamatta

Lähdemme liikkeelle Pyynikinlinnasta, Emil Aaltosen museosta. Museo-opastuksen jälkeen retki jatkuu opastetulla kiertoajelulla, jossa näemme Emil Aaltosen teollisuuteen, asumiseen ja kulttuurielämään jättämää perintöä Amurin, Tammelan ja Hatanpään kaupunginosissa sekä Tampereen Keskustorilla.

Seuraavaksi lähdemme kohti Valkeakoskea, jossa tutustumme Voipaalan kartanon historiaan. Opastuksen jälkeen nautimme kartanossa buffet-lounaan. Lisäksi on aikaa oman mielenkiinnon mukaan tutustua joko taidenäyttelyyn (pääsymaksu ei sisälly retken hintaan), Rapolanharju-näyttelyyn (ilmainen) tai kartanon puutarhaan.

Syysretkemme päättää opastettu kiertoajelu toisen teollisuusvaikuttajan Juuso Waldenin Valkeakoskella -kuulemme ja näemme, miten hänen kädenjälkensä yhä näkyy kaupungissa.

Retki alkaa klo 9 Pyynikinlinnasta ja päättyy Tampereen Keskustorille viimeistään klo 17.30.

Hinta jäseneltä 55 euroa ja seuralaisena matkustavalta ei-jäseneltä 65 euroa. Hinta sisältää linja-autokuljetukset, opastukset ja lounaan.

ILMOITTAUTUMINEN TI 8.8. – MA 4.9.2023

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköposti osoitteeseen retket@tamsuku.fi Kerro sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi ja seuran jäsenyys/kenen jäsenen seuralaisena matkustat. Viikon kuluessa saat vastauksen ilmoittautumisen perilletulosta sekä lisäinfoa retkestä. Vastaus tulee siihen sähköpostiosoitteeseen, josta lähetit ilmoittautumisen.

Ilmoittautumisaika on päättynyt.


Kotimaan retkille ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen retkelle on sitova. Pakollisen esteen sattuessa ilmoittautuminen on heti peruttava sähköpostilla.

Seuran hallitus on päättänyt retki-ilmoittautumisen perumisesta seuraavaa:

  • Kotimaahan suuntautuvan retken voi perua vapaasti kaksi viikkoa ennen lähtöä.
  • Jos retken peruu tämän jälkeen tai ei ilmoita poisjäämisestään, seura perii ilmoittautuneelta puolet retken hinnasta.

Seuran vastuu retkien järjestämisessä

Heinäkuun alussa 2018 tuli voimaan laki matkapalveluyhdistelmistä. Tätä lakia ei sovelleta, jos matka kestää alle 24 tuntia eikä sisällä yöpymistä ja matkapalveluja markkinoidaan rajoitetulle ryhmälle matkustajia satunnaisesti ilman taloudellisen hyödyn tavoittelua. Seuran järjestämät retket jäävät lain ulkopuolelle, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • seuran retket ovat päivän mittaisia
  • retket on tarkoitettu seuran jäsenille ja heidän seuralaisilleen
  • seura ei tavoittele voittoa retkien järjestämisestä
  • retkiä järjestetään yleensä kaksi kertaa vuodessa

Jokainen retkelle lähtevä vastaa itsestään ja omasta terveydestään. Selvitä matkavakuutuksesi tarve. Seura ei vakuuta retkelle osallistujia.