etusivu:   tapahtumat:   retket


Syysretki 26.9.2020 Urjalaan

Syysretki järjestetään alla olevalla ohjelmalla, jos koronatilanne ja hallituksen ohjeistukset sen sallivat. Ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa - seuraa kotisivuja!

Retkiohjelma:

Lähtö klo 8.30 Tampere-Keskustori (Vanha kirkko)

Aamukahvit Urjalan Pentinkulman motellilla, jonka pihapiirissä on Urjalan makeistukku. Sinne voi halutessaan piipahtaa ostoksille.

Aamukahvin jälkeen autoomme nousee paikallinen opas, joka kierrättää meitä pitkin Väinö Linnan reittiä. Reitti polveilee luonnonkauniissa Urjalassa ja vie kulkijansa keskelle sekä Väinö Linnan lapsuusmaisemia että Täällä Pohjantähden Alla -trilogian taustamaisemia.

Opastuksen jälkeen siirrymme Nuutajärven lasikylään. Nuutajärvellä on puhallettu lasia yhtäjaksoisesti vuodesta 1793. Rakennukset ovat peräisin 1850-luvulta ja ovat yhä edelleen käytössä. Tässä miljöössä nautimme ensin lounaan ja sen jälkeen tutustumme kylään sekä lasimuseoon oppaan johdolla. Aikaa on varattu myös alueen myymälöissä kiertelyyn.

Klo 16 lähdemme kohti Tamperetta, jonne ajoaika on reilu tunti.

Retken hinta on seuran jäseniltä 61 euroa ja ei-jäseniltä 71 euroa. Jos sinulla on museokortti, hinta on jäseniltä 59 euroa ja muilta 69 euroa. Hintaan sisältyvät bussimatkat, opastukset, aamukahvi ja lounas.

Seuran retket on tarkoitettu seuran jäsenille ja heidän seurassaan matkustaville.


Kotimaan retkille ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen retkelle on sitova. Pakollisen esteen sattuessa ilmoittautuminen on heti peruttava sähköpostilla osoitteeseen tuija.soini@tamsuku.fi tai tekstiviestillä 050 534 3882.

Seuran hallitus on päättänyt retki-ilmoittautumisen perumisesta seuraavaa:

  • Kotimaahan suuntautuvan retken voi perua vapaasti kaksi viikkoa ennen lähtöä.
  • Jos retken peruu tämän jälkeen tai ei ilmoita poisjäämisestään, seura perii ilmoittautuneelta puolet retken hinnasta.

Seuran vastuu retkien järjestämisessä

Heinäkuun alussa 2018 tuli voimaan laki matkapalveluyhdistelmistä. Tätä lakia ei sovelleta, jos matka kestää alle 24 tuntia eikä sisällä yöpymistä ja matkapalveluja markkinoidaan rajoitetulle ryhmälle matkustajia satunnaisesti ilman taloudellisen hyödyn tavoittelua. Seuran järjestämät retket jäävät lain ulkopuolelle, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • seuran retket ovat päivän mittaisia
  • retket on tarkoitettu seuran jäsenille ja heidän seuralaisilleen
  • seura ei tavoittele voittoa retkien järjestämisestä
  • retkiä järjestetään yleensä kaksi kertaa vuodessa

Jokainen retkelle lähtevä vastaa itsestään ja omasta terveydestään. Selvitä matkavakuutuksesi tarve. Seura ei vakuuta retkelle osallistujia.